dijous, 8 d’octubre de 2015

BENVINGUTS A 4t

Iniciem un nou curs amb moltes ganes, emocions i nervis! 

Comencem l'últim curs de l'etapa de Cicle Mitjà. Ara som els grans del cicle i hem de donar exemple i ensenyar als companys/es de 3r.

Ja fa gairebé 1 mes que hem començat i hem fet molta feina. Hem fet les proves d'avaluació inicial per saber què recordem del curs passat, hem treballat les normes d'escola i de classe i les continuem treballat cada dia. Hem començat ja a treballar amb els llibres i a repassar molts aprenentatges del curs passat. Les feines les fem en fulls i després les arxivem al nostre arxivador per fer-ne un àlbum a final del trimestre.

Mica en mica ens anem adaptant al funcionament de les classes i als diferents mestres.

Com a novetat, aquest any treballem la ètica i la religió en grups internivell, és a dir, amb els nostres companys/es de 3r. I ens agrada molt!

Cada divendres ens emportem deures a casa que hem de retornar el dilluns. Les feines que no s'acaben a la classe també en les emportem a casa per acabar, si és necessari. Aquest curs també tindrem molts controls, i és per això que haurem d'esforçar-nos en estudiar molt.

És molt important utilitzar l'agenda per a apuntar-nos les coses importants i per a que les famílies es puguin comunicar amb l'escola. Ens l'emportem cada dia a casa i la retornem el dia següent a l'escola.

Fins aviat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada